مواد معدنی و وضعیت آنها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی
کاربران گرامی محتوای فایل کاملتریـن پاورپوینت مواد معدنی و وضعیت آنها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی می باشد که در قالب فایل ppt_قابل ویرایش و در حجم 42 اسلاید با کیفیت عالی توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول:
عنوان: مواد معدنی و وضعیت آنها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی
تعداد صفحه: 42 اسلاید
فرمت فایل: ppt_قابل ویرایش
مقدمه:
مواد معدنی و وضعیت آن ها در بیماران تحت عمل جراحی چاقی مس CU) مقدمه مس یکی از اجزای طبيعی خون و ريز مغذی ضروری ميباشد اخيرا توجه به مس و چند عنصر جزئی ديگر به دليل اعمال بافتی و خطر بالقوه كمبود آنها افزايش يافته است كبد، مغز، قلب و كليه بالاترين غلظت مس را دارند مقدار مس در ماهيچه ها كم است، اما به علت زياد بودن توده ماهيچه ای، تقريبا 40 درصد كل مس بدن در عضلات اسكلتی قرار دارد جذب، انتقال، ذخيره و دفع مس جذب، انتقال، دفع و ذخیره مس با مکانیسم های بسیار کنترل شده انجام میپذیرد.
جذب مس در روده باريك و به فرم احیا Cu+ انجام ميشود. مقدار کمی مس در معده نیز جذب میگردد. ورود به سطح مخاطي توسط انتشار تسهيل شده و خروج از غشاء قاعده اس – جانبی بيشتر به صورت انتقال فعال انجام ميشود؛ ممكن است انتقال تسهيل شده نيز صورت گيرد هموستاز مس بیشتر با تنظیم جذب صورت می گیرد ناقلین مس CTR1 (Copper Transporter 1) و DMT1 (Divalent metal transport هستند جذب… در همه مراحل بين يون های مس و ساير كاتيون های دو ظرفيتی رقابت وجود دارد. يون های مس درون سلول های جذبی روده به متالوتيونئين متصل ميشوند. كشش اتصال مس به متالوتيونئين از روی و يون های ديگر بيشتر است برخی شواهد نشان ميدهند كه مقدار جذب مس به وسيله مقدار متالوتيونئين در سلول مخاطی تنظيم ميشود.
جذب خالص مس از 25 تا 60 درصد متفاوت است لازم بذکر است که فيبر و فيتات كه بر زيست دسترسی مواد معدنی اثر ميگذارند، احتمالا اثر مهاری كمی بر جذب مس دارند زیست دسترسی میزان مس موجود در ترکیبات غذایی مهمترین پیش بینی کننده جذب آن می باشد و در صورت دریافت غذایی مقادیر کم مس جذب آن افزایش مییابد
عوامل کاهنده زیست دسترسی مس رژیمی عبارتند از:
برخی آمینواسیدها و پروتئین ها
آهن
روی
مولیبدنیوم
ویتامین C
کربوهیدرات ها
تنظیم هموستاز مس بطریق جذب روده ای و ترشح از کبد صورت میگیرد.
حمل و انتقال مس پس از خروج از انتروسیت به علت محیط اکسید کننده روده به cu2+ تبدیل میشود و به آلبومین یا α2- ماکروگلوبین متصل می گردد تا از طریق ورید پورتال وارد کبد شود. مس در خون عمدتا به صورت متصل به آلبومين به بافتهاي ديگر منتقل ميشود. همچنين در خون به شكل سرولوپلاسمين وجود دارد. سطوح مس سرم و سروپلاسمين در زنان بيشتر از مردان است. در نوزادي مس بيشترين غلظت را در سرم دارد و به تدريج در سال اول زندگي كاهش مييابد مس متصل به آلبومين در خون ممكن است به عنوان ذخيره موقت عمل كند. در كبد، مس به متالوتيونئين باند ميشود و به شكل ذخيره نگهداري ميشود و با سرولوپلاسمين از كبد به پلاسما ميريزد تا به سلولها منتقل شده و نيازهاي آنها را تأمين كند دفع عمده ترين و اولین راه دفع مس ترشح در صفرا می باشد.
(ادامه متن در قایل اصلی)
✔ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.