طرح توجیهی تولید پوشاک ضد آب
کاربران گرامی محتوای فایل کاملتریـن و بهتریـن طرح توجیهی تولید پوشاک ضد آب می باشد که در قالب فایل pdf و در حجم 44 صفحه با کیفیت عالی توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول:
عنوان: تولید پوشاک ضد آب
تعداد صفحه: 43
فرمت فایل: pdf
ظرفیت پیشنهادی طرح : ۲۰۰۰۰۰ عدد
عمده مواد اولیه مصرفی : پارچه پیراهنی و ماده ضد آب بر پایه نانو
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه : پارچه ۳۰۰۰۰۰ متر طولی – ۱۶ تن ماده تکمیلی
اشتغال زایی : ۵۰ نفر
سرمایه گذاری ثابت طرح :
– ارزی (دلار) : –
– ریالی (میلیون ریال) : ۱۴۰۱۹
– مجموع (میلیون ریال) : ۱۴۰۱۹
سرمایه گذاری در گردش طرح :
– ارزی (دلار) : ۴۰۰۰
– ریالی (میلیون ریال) : ۳۳۰۰
– مجموع (میلیون ریال) : ۷۳۰۰
زمین مورد نیاز : ۳۱۰۰ (مترمربع)
زیربنا :
– تولیدی (متر مربع) : ۱۰۰۰
– انبار (متر مربع) : ۴۰۰
– خدماتی (متر مربع) : ۲۰۰
مصرف سالیانه آب، برق و سوخت :
– آب (متر مکعب) : ۱۳۵۰۰
– برق (کیلو وات) : ۱۸۹۰۰۰
– گازوئیل (لیتر) : ۱۰۸۰۰۰
محل های پیشنهادی برای احداث واحد صنعتی : شهرک های صنعتی استان تهران
شرح مختصر:
لباس ضد آب محافظت کننده در برابر حوادث غیر مترقبه نظیر سیل و آتش سوزی می باشد. شیمی دانان چینی با ایجاد خاصیت خود ترمیمی و پوشش دهی سه گانه، منسوجات پنبه ای ضد آب و مقاوم در برابر آتش تولید کردهاند. به گفته جونکی سان از دانشگاه جیلین چین، پوشش های کند سوز یا به اصطلاح ضد آتشی که اغلب روی لباس خواب کودکان و پارچه های اسباب منزل یافت می شوند براثر شست و شو از بین میروند. او با افزودن یک پوشش ضدآب، طول عمر مواد کند سوز کننده ی منسوجات که اغلب در آب انحلال پذیرند را افزایش داد. ایده تولید لباس ضد آب و آتش پایدار، یک سطح فوق آب گریز خود ترمیم شونده از اینجا به وجود آمد. سطوح ابر آب گریز مانند پر اردک و برگ نیلوفر آبی، به دلیل وجود زبری سطح در مقیاس نانو و میکرو، آب را دفع می کنند. به علاوه، تلفیق ساختار ویژه سطحی با مولکول هایی با انرژی سطحی پایین امکان بهبود خاصیت ابر آب گریزی را فراهم میکند.
الیاف طبیعی در صورتی که ناخالصی هایی نظیر چربی ها و واکس آنها گرفته شود ظرفیت زیادی برای جذب آب دارند و یا به عبارت دیگر هر چه خلوص آنها زیاد تر باشد آب زیادتر را میتوانند به خود جذب کنند و به همین جهت در موقع بارندگی این کالاها میتوانند به سرعت مرطوب شوند و فرد را خیس کنند. الیاف مصنوعی دارای جذب آب خیلی کمی است و لذا در صورتی که تراکم پارچه های بافته شده از آنها به حد کافی بالا باشد می توانند آب را از خود دفع کنند.
قدیمی ترین روش ضد آب کردن پارچه استفاده از شیره های گیاهی بود که این شیره های گیاهی از درختان موسوم به کائوچو گرفته میشد و تحت عنوان انگلیسی rubber latex مشهور است. روش های ابتدایی بکار گرفته شده برای ضد آب کردن منسوج در کشورهای اروپایی استفاده از روغن بزرک بود و پس از آن روش های دیگری نظیر استفاده از صابون های آلومینیوم به وجود آمد که ممکن است بعضی از روش های آن در حال حاظر هم در بعضی جاها به کار گرفته شوند. امروزه تولید محصولات ضد آب میتواند طیف وسیعی از کاربردها را در بر گیرد که از جمله آن میتوان لباس و ملحفه بیمارستانها، روکش صندلی اتومبیل، قطار و هواپیما و همچنین تولید لباس های نظیر بارانی و … میتواند مفید واقع گردد. این مسئله به خصوص در پوشاک نظامی نیز میتواند مفید واقع شود.
دانلود طرح توجیهی تولید پوشاک ضد آب
بر این اساس گروه sun با استفاده از یک پوسته زبر متشکل از مولکول های به شکل قفس (fluorinated-decyl polyhedral oligomeric silsesquioxane) بر روی یک زیرلایه متخلخل، سطح فوق آب گریزی ایجاد کرده اند. مولکول دافع آب F-POSS متشکل از زنجیر های بلند آلکیل فلوئورینه شده است و بخش قفس مانند مولکول، همچون یک شی نوک تیز قطرات آب را دور میکند. قابلیت خود ترمیم شوندگی پوشش ناشی از مولکول های اضافی F-POSS تعبیه شده در زیر لایه است. زمانی که شکاف یا خراشی در سطح زبر ایجاد شود، مولکول های F-POSS زیرین آن شکاف را پرکرده و خاصیت فوق آب گریزی را مجدداً به سطح پوشش باز میگردانند.
✔ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.