جزوه نظریه های جامعه شناسی
کاربران گرامی محتوای فایل کاملتریـن و بهتریـن جزوه نظریه های جامعه شناسی ریتزر همراه با جـدیـدتـریــن و کـامـلتـریــن نمونه سوالات امتحانی با جواب میباشد که در قالب فایل pdf با کیفیت عالی توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول :
عنوان: نظریه های جامعه شناسی
نمونه سوالات نظریه های جامعه شناسی
تالیف: جورج ریتزر
فرمت فایل: pdf
جـدیـدتـریــن و کـامـلتـریــن نمونه سوالات درس نظریه های جامعه شناسی با جواب شامل نیمسالهای زیر میباشد :
سوالات نظریه های جامعه شناسی
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۹-۹۸ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۸-۹۷ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۸-۹۷ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۷-۹۶ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۶-۹۵ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۶-۹۵ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۵-۹۴ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۵-۹۴ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۴-۹۳ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۴-۹۳ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۳-۹۲ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۳-۹۲ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۲-۹۱ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۲-۹۱ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۱-۹۰ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۹۰-۸۹ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۹۰-۸۹ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۸۹-۸۸ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۸۹-۸۸ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۸۸-۸۷ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۸۸-۸۷ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال دوم ۸۷-۸۶ با پاسخنامه
نمونه سوالات نيمسال اول ۸۷-۸۶ با پاسخنامه
چکیده:
فصل 1: زمینه تاریخی نظریه جامعه شناسی
نخستین سال ها:
برای اصطلاح نظریه جامعه شناسی تعاریف مختلفی را ارائه داده اند اما در این کتاب به این تعریف ساده اکتفا می شود که نظریه جامعه شناسی نظامی گسترده از افکار است که با مهمترین قضایای زندگی اجتماعی سرو کار دارد.
نقش نیروهای اجتماعی در تحول نظریه جامعه شناسی:
همه تفکرات و اندیشه ها تحت تأثیر تغییر و تحولات اجتماعی قرار گرفته و جامعه شناسی نیز یکی از این تفکرات است که عمیقا متأثر از این تفکرات است در این مقال به تعدادی از مهمترین اوضاع اجتماعی سده نوزدهم و اوائل سده بیستم که بر تحولات جامعه شناسی اثرگذار بودند به اختصار می پردازیم.
انقلاب های سیاسی:
تعداد زیادی از انقلاب های سیاسی که بعد از انقلاب فرانسه در سال ۱۷۸۹ به وجود آمدند را باید از مهمترین عوامل مؤثر در پیدایش نظریه های جامعه شناسی به شمار آورد این انقلاب ها تأثیرات بسیار مثبتی داشتند اما آنچه که موجب دقت بیشتر جامعه شناسان نسبت به این انقلاب ها شد پیامدهای منفی ای بود که این جریانات بر جامعه داشتند و دغدغه همه این اندیشمندان بر این بود که نظم را به جامعه نابسامان برگردانند. عده ای از متفکرین افراطی بر این عقیده بودند که به روزگار قرون وسطی برگردند اما اندیشمندان معفول تر می دانستند که با وجود این همه تغییر و تحولات امکان بازگشت به گذشته وجود ندارد و باید در این وضعیت موجود بدنبال ایجاد نظم نوین و رفع مشکلات برآیند.
دانلود جزوه نظریه های جامعه شناسی
انقلاب صنعتی و پیدایش سرمایه داری:
انقلاب صنعتی که در سده نوزدهم و اوائل سده بیستم بسیاری از جوامع غربی را فرا گرفت همانند انقلاب های سیاسی بر نظریه های جامعه شناسی تأثیر گذاشت، انقلاب صنعتی یک رویداد واحد نبود بلکه تحولات گوناگونی را به همراه خود داشت که جهان غرب را از یک نظام غالبا کشاورزی به یک نظام کاملا صنعتی تبدیل کرد.
پیدایش سوسیالیسم:
یک رشته از دگرگونی هایی که هدفش تصحیح زیاد روی های نظام صنعتی و سرمایه داری است را میتوان تحت عنوان سوسیالیسم مطرح کرد. هر چند که عده ای از جامعه شناسان از نظام سوسیالیستی به عنوان راه حلی برای اصلاح نظام صنعتی به کار می برند از آن طرفداری می کنند.اما در واقع با آن مخالفت هم می کنند.
شهرگرایی:
در نتیجه انقلاب صنعتی ،تعداد زیادی از مردم از روستاها مهاجرت کردند و به دلیل وجود مشاغل مختلف در شهرها به شهر سرازیر شدند،در نتیجه این مهاجرت مشکلات فراوانی مانند ازدحام جمعیت،آلودگی،سروصدا،تراکم وسیله نقلیه به وجود آمد.این ماهیت شهری و مسائل و مشکلات مربوط به آن جامعه شناسان اولیه مانند وبر،زیمیل را به آن واداشت تا در باره شهر نظریه ها بدهند.
دگرگونی های مذهبی:
تغییر و تحولاتی که منتج از انقلابهای سیاسی،انقلاب صنعتی و شهرگرایی شده بود بر اعتقادات مذهبی نیز اثر عمیقی به جا گذاشت. بسیاری از جامعه شناسان در محیط دینی پرورش یافته بودند آنان می خواستند که زندگی مردم را بهتر نمایند. برای برخی از آنان همانند کنت جامعه شناسی یک مذهب شده بود.
رشد علم:
در همان دوره ای که جامعه شناسی توسعه می یافت علم نیز در دانشگاهها و حتی در کل جامعه نیز در حال رشد بود و نتایج علم در همه ابعاد زندگی مردم رخنه می کرد و علم از جایگاه بسیار والایی در جامعه برخوردار بود.جامعه شناسان هم می خواستند جامعه شناسی را با الگوی علوم موفق همچون فیزیک و زیست شناسی تطبیق دهند. خیل کثیری از اندیشمندان بر این عقیده اند که جنبش روشن اندیشی در تکامل جامعه شناسی بسیار مؤثر بود.برجسته ترین اندیشمندان وابسته به این جنبش،فیلسوف فرانسوی همچون شارل مونتسکیو،ژان ژاک روسو بودند.اما باید گفت که روشن اندیشی در نظریه جامعه شناسی بیشتر غیر مستقیم و منفی بود تا مستقیم و مثبت. به گفته ایروینگ زایتلین جامعه شناسی به عنوان واکنشی در برابر روشن اندیشی تحول یافت.
کلود، هنری، سن سیمون:
سن سیمون بر خلاف دوبونالد و دومیستر که خواستار بازگشت به زندگی دوران قرون وسطی بودند اما وی نمی خواست به گذشته برگردد و بر این عقیده بود که وضع موجود جامعه را حفظ کند وی همانند اثبات گرایان بر این نظر بود که در بررسی پدیده های اجتماعی باید همان فنونی را که در علوم طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند را باید به کار برد…
(ادامه متن در فایل اصلی)
✔ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.