معماری باغ شاهزاده ماهان کرمان
کاربران گرامی محتوای فایل کاملتریـن و بهتریـن پاورپوینت معماری باغ شاهزاده ماهان کرمان می باشد که در قالب فایل ppt و در حجم 22 اسلاید با کیفیت عالی توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول :
عنوان: معماری باغ شاهزاده ماهان کرمان
تعداد صفحه: 22 اسلاید
فرمت فایل: ppt
توضیحات مختصر :
ویژگی های باغ شاهزاده ماهان :
این باغ مساحتی نزدیک به ۳/۵ هکتار دارد. دو مجموعه شرقی و غربی دارد. کوشک یا همان عمارت های آن بسیار زیباست و به صورت دو اشکوب ساخته شده است و سر در آن از معماری زیبایی برخوردار است که آن را از سایر باغ های ایرانی برجسته میسازد. در باغ فواره ها یا آبفشان هایی نیز وجود دارد که در درازای باغ قرار دارند و از زیباترین فواره های باغ های ایرانی هستند. فواره های باغ شاهزاده بر پایه نیروی اختلاف ارتفاع کارکرد دارند. درازای باغ شاهزاده کرمان ۴۰۷ متر و پهنای آن ۱۲۲ متر است، و از این رو بزرگترین و زیباترین باغ تاریخی ایرانی محسوب میشود . این باغ در بیشتر سال و به ویژه در فصل تابستان و بهار بازدیدکنندگان پر شماری دارد.
جای گرفتن در جاده گذری کرمان به بم و در مسیر جاده کهن ابریشم از عواملی است که این محل را برای احداث یک باغ اشرافی مناسب ساخته است.
باغ شاهزاده به گونه ای ساخته شده بیشینه دید را از چشم اندازهای درونی را بسان زیر فراهم میسازد :
هنگام ورود، به ویژه در طبقه بالایی سردر خانه بجز نماها و چشم اندازهای بیرونی باغ، چشم انداز چهار باغ و در جهت وارون بر آن و چشم انداز کوه را ممکن میسازد. این چشم اندازهای دیدنی یعنی دیدن جوش و خروش آب، حوضچه ها و آبشارها هر کدام به نوبه خود تأکیدی بر محورهای عمود بر محور اصلی دارند و همراه با با آرایش گیاهی چشم اندازهای درونی بی مانندی را به دست میدهند. در این باغ درختان میوه گوناگونی به چشم میخورند و در جلوی عمارت هم حوض ها و فواره ها آب نمای زیبایی را تشکیل داده اند. آب باغ از رودخانه کوچک تیگران فراهم میشود. مسعودی بنای این باغ را از جنبه های مختلف معماری و نقش آب در آن بررسی کرده است.
معماری :
این باغ از نمونه باغ تخت های ایرانی است و در زمینی مستطیلی شکل به مساحت پنج و نیم هکتار بنا شده و دارای سر در ورودی بسیار زیبایی است. بناهای باغ عبارتند از کوشک اصلی یعنی سکونتگاه دائمی یا فصلی مالک که در انتهای سربالایی باغ قرار دارد. سر در خانه در ورودی باغ به صورت بنایی خطی جبهه ورودی باغ را اشغال کرده و در دو طبقه بنا گردیده است.
طبقه بالای این سر در دارای اتاق هایی است که برای زندگی و پذیرایی پیش بینی شدهاند. سایر بناهای خدماتی باغ از حصار اصلی استفاده نموده و به صورت دیواری مرکب بناهای مختلف خدماتی را در نقاط مناسب در خود جا دادهاست. این باغ علاوه بر سر در، شامل عمارت شاه نشین و حمام نیز میباشد. در حال حاضر قسمت شاهنشین، به یک رستوران تبدیل شده و توسط بخش خصوصی اداره میشود.
فهرست مطالب :
معماری باغ شاهزاده ماهان کرمان
باغ هاي روي تپه
باغ خانه
باغ در كنار رودخانه
معرفي فضاهاي كالبدي باغ ها
عمارت سردر
عمارت اندروني
فضاهاي خدماتي وجانبي
هندسه باغ ايراني
گياهان در باغ ايراني
درختان
فرم قرار گرفتن درختان در باغ
بوته ها
نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.