خلاصه کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری سرمد
خلاصه کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری دانشجویان و کاربران گرامی محتوای فایل بهتریـن و جامع تریـن خلاصه کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری تالیف دکتر زهره سرمد در قالب فایل pdf و در حجم 45 صفحه همراه با نمونه سوالات پیام نور می باشد که با بهترین کیفیت توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تدوین گردیده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افزودن به سبد خرید کلیک نمایید.
محتویات فایل:
✔ خلاصه کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری سرمد با فرمت pdf و در 45 صفحه.
✔ نمونه سوالات درس روش های تحقیق در علوم رفتاری دانشگاه پیام نور همراه با پاسخنامه.
✔ مولفان: دکتر زهره سرمد , عباس بازرگان و الهه حجازی.
توضیحات مختصر:
پژوهش علمی کوششی نظاممند جهت پاسخ دادن به پرسشهای پژوهش است. یکی از بخشهای اصلی هر پژوهش علمی، گردآوری و تجزیه و تحلیل دادهها جهت آزمون فرضیات بیان شده توسط محقق است. انتخاب یک روش پژوهش مناسب، محقق را تا حد زیادی در پیشگیری از بروز اشتباهات یاری میرساند. به کارگیری آزمونهای آماری مناسب با روش پژوهش منجر به حصول اطمینان از دقت و صحت نتایج بدست آمده میگردد. اگر یک مطالعه با روش علمی و مبتنی بر روش تحقیق صحیح صورت گیرد صحت و دقت داده های برآورد شده بسیار بیشتر خواهد شد.
کتاب از چهار بخش تشکیل شده است:
بخش اول: به چگونگی صورت بندی گزاره های تحقیق می پردازد.
بخش دوم: از چگونگی گردآوری داده ها سخن می گوید.
بخش سوم: به تحلیل داده ها اختصاص دارد.
بخش چهارم: به بحث درباره اطلاع رسانی پزوهشی می پردازد.
کتاب روش های تحقیق در علوم رفتاری
بخشی از فصل اول:
فصل 1: روش علمی و مراحل آن
منابع شناخت:
1- استناد به مقام صلاحیت دار:
✔ استفاده از نظرات و اطلاعات مراجع صلاحیت دار یکی از نخستین راه های شناخت است. کتاب های مرجع نیز خود نوعی مراجعه به مقام صلاحیت دار است.
2- شیوه های مبتنی بر سیر و سلوک و رمز و راز:
✔ دانش انباشته شده جوامع )تجارب و سنت ها( در مورد ماهیت و چگونگی انجام دادن امور که معمولا از طریق فرایند کوشش و خطا به دست می آید.
3- شیوه خرد گرایانه:
✔ کسب مجموعه دانش از طریق قوانین منطقی و استدلال) قیاسی استقرائی
4- روش علمی:
فرایند جستجوی منظم برای مشخص کردن یک موقعیت نامعین
5- ماهیت روش علمی:
✔ روش علمی در پی کشف قوانین، اصول و نظریه های حاکم بر پدیده هاست.
✔ ثبات و استمرار وقوع پدیده ها مثل قانونجاذبه و سقوط آزاد امری منطقی است که علم بر پایه آن بنا شده است. در استفاده از روش علمی برای پیش بینی وقوع پدیده ها در جهان؛ پیش فرض آن است که این پدیده ها اتفاقی، دمدمی و بی نظم نبوده و قابل پیش بینی اند. زیرا در غیر این صورت انجام پژوهش علمی غیر ممکن است.
✔ قضیه اصلی روش علمی آن است که تحت چه شرایط خاصی پدیده رخ می دهد. بنابراین چنانچه آن شرایط را به وجود آوریم آن پدیده رخ خواهد داد. هدف تحقیق آن است که شرایط استثنائی را جدا کرده و به حالت های کلی بپردازد.
✔ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دانلود دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.