نمونه سوال نظریه های روانشناسی شخصیت شولتز
دانشجویان و کاربران ارجمند محتوای این فایل جـدیـدتریــن و کاملتـریــن نمونه سوالات نظریه های روانشناسی شخصیت شولتز سال 1403 در قالب فایل PDF میباشد که با کیفیت عالی و منظم توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تدوین گردیده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افزودن به سبد خرید کلیک نمایید.
جـدیـدتریـن و کاملتـریــن نمونه سوالات نظریه های روانشناسی شخصیت شولتز با جواب تستی و تشریحی
چند نمونه از سوالات :
1. کدام روش در درمان افسردگی موفقتر از سایر روشها بوده است؟
۱- رفتار درمانی
۲- شناخت درمانی
۳- روان کاوی
۴- درمان مراجع محور ✅
گزینه ۲صحیح است.
شناخت درمانی در درمان افسردگی موفقتر از سایر روشها بوده است. چون این دیدگاه انسان را به عنوان یک پردازشگر اطلاعات و حل کننده مسائل می نگرد. افرادی چون دلارد و میلر مفاهیم شـناختی را بـرای توصـیف رفتـار ناسـازگار بـه صورت ارتباط تجارب نامطلوب و افکار نادرست مورد توجه قرار می دهند. آنان رفتار فرد را به عنوان پاسـخهای اکتسـابی که شخص به آنها بینش و آگاهی دارد، می دانند.
2. کدام یک از مفاهیم زیر جزئی از مولفه های مهم نظریه هاینز کوها به شمار میآید؟
1- خط تحول
۲- نقش پذیری
۳- خودهستهای ✅
۴- گسلش عاطفی
گزینه ۳صحیح است.
خود هسته ای جزئی از مولفه های مهم نظریه هاینز کوها به شمار می آید.
3. از نظر جورج کلی »خصومت و خودکشی« تلاشی است در جهت اعتبار بخشی به:
۱- خودپنداره و میدان پدیداری
۲- ساختار نظام استنباطی ✅
۳- تکانههای ناهشیار
۴- نظام روانشناختی
گزینه ۲صحیح است.
از نظر جورج کلی »خصومت و خودکشی« تلاشی در جهت اعتبار بخشی به ساختار نظام استنباطی است.
4. والتر میشل روان شناس معاصر، معتقد است که صفات شخصیتی عمدتاً…………..
۱- در میانسالی تبلور مییابند
۲- در کودکی شکل میگیرند
۳- زمینه فیزیولوژیکی دارند
۴- به واقعیت وابسته اند ✅
گزینه ۴صحیح است.
والتر میشل روان شناس معاصر، معتقد است که صفات شخصیتی عمدتاً به واقعیت وابسته اند.
5. وجه اشتراک بارز بین اریک فروم و اسکینر در کدام یک از گزینه های زیر آمده است؟
۱- مهار از خود بیگانگی
۲- تشکیل جامعه آرمانی ✅
۳- شکلگیری خویشتن
۴- خودشکوفایی
گزینه ۲صحیح است.
وجه اشتراک بارز بین اریک فرام و اسکینر در تشکیل یک جامعه آرمانی است.
نظریه های شخصیت دوان پی شولتز
معرفی کتاب :
کتاب نظریه های شخصیت شولتز که به کتاب روانشناسی شخصیت شولتز هم مشهور شده است ترجمه ویراست دهم عنوان اصلی Theories of Personality است که در سال 2013 منتشر شده است. این کتاب یکی از مهمترین و اصلی ترین منابع آموزشی حوز روانشناسی است به طوریکه اینک بیش از 40 مرتبه تنها توسط یک ناشر تجدید چاپ گردیده است که البته برای همه افرادی که به مباحث روانشناسی علاقه مند هستند نیز بسیار مفید است و در 17 فصل تنظیم شده که نحوه شکل گیری شخصیت انسان، انگیزه های او ، عوامل موثر در رشد روانی و ماهیت روانی انسان به خوبی تشریح شده است.
کتاب نظریه های شخصیت شولتز
فراموش نکنید تا وقتی که ما نظریه های شخصیت را فرا نگیریم با هرگونه اظهار نظری که راجع به روان هر انسانی می کنیم به بیراهه رفته ایم. نثر کتاب روان است و مطالب را مختصر و بسیار مفید بیان کرده است. نظریههای شخصیت تالیف دوان شولتز، که اکنون پیش روی شماست، یکی از خواندنیترین و شیرینترین کتابهای روانشناسی است. چند ویژگی این کتاب را از بیشتر کتابهای شخصیت متمایز میکند،نخست اینکه شولتز در آغاز هر فصل مربوط به هر نظریه شخصیت، زندگینامه کوتاه، اما جالب و توأم با نکتهسنجیهای ویژهای از صاحب آن نظریه نقل کرده است. دوم اینکه در کتاب حاضر نظریههایی در شخصیت معرفی شدهاند که کمتر کسی تاکنون گمان میبرد که چنین نظریههایی وجود داشته باشند.
سوم اینکه تنها به ارایه نظریه هر نظریهپرداز اکتفا نکرده، بلکه در پایان هر فصل زیر عنوان اظهارنظر نهایی هر نظریه را با دیدی انتقادی مورد ارزیابی قرار داده و نقاط ضعف و قوت آن را به روشنی نشان داده است. و بالاخره،برای تکمیل تلاش خود در انتقال دانش مربوط به هر نظریه به ذهن خواننده، شولتز در پایان هر فصل پرسشهایی را به عنوان خودآزما برای خواننده طرح کرده است تا توجه او را به مطالب اساسی و اصلی هر فصل جلب کند.
✅ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.