مطالعات اقلیمی و شناخت شهر تبریز
کاربران گرامی محتوای فایل کاملتریـن و بهتریـن پروژه در مورد مطالعات اقلیمی و شناخت شهر تبریز می باشد که در قالب فایل pdf و در حجم 13 صفحه با بهترین کیفیت توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه شده است. جهت خرید و دانلود این فایل به روی گزینه افـزودن به سبـد خریـد کلیک نمایید.
مشخصات محصول :
عنوان: مطالعات اقلیمی و شناخت شهر تبریز
تعداد صفحه: 13
فرمت: pdf
شرح مختصر :
استان آذربایجان شرقی از استانهای مهم، پرجمعیت و آباد ایران است که در گوشه شمال غرب کشور واقع گردیده است و از نظر موقعیت جغرافیایی در محدوده 45 درجه و 7 دقیقه الی 48 درجه و 20 دقیقه طول شرقی و 36 درجه و 45 دقیقه الی 39 درجه و 26 دقیقه عرض شمالی قرار گرفته است. این استان با مساحتی برابر 88/45490 کیلومتر مربع (حدود 81/2 درصد مساحت کل کشور) می باشد و از لحاظ وسعت در بین استان های کشور در رتبه دهم قرار دارد.
منطقه آذربایجان به علت موقعیت خاص جغرافیائی، یکی از مناطق حساس و مهم کشور است. همین اهمیت حساسیت و گستردگی، باعث شده است تا این منطقه با وجود خصوصیات مشترک جغرافیایی، فرهنگی و تاریخی، به سه استان آذربایجان شرقی، آذربایجانغربی و اردبیل تقسیم شود. اهمیت ژئوپولیتیک و ژئواکونومیک استان آذربایجان شرقی قدمتی به اندازه آشنائی انسان با بازرگانی دارد. از زمان جاده ابریشم تاکنون این منطقه محور ارتباط خاور دور با قلب آسیا بوده است. شهر تبريز از شمال به شهرستان مرند و اهر و از جنوب به شهرستان مراغه و هشترود از مشرق به شهرستان سراب و ميانه و از مغرب به درياچه اروميه محدود است.
تاریخچه شهر تبریز :
در مورد تاريخ اين شهر از زمان مادها تا دوره ساسانيان اطلاعات روشنی وجود ندارد و تنها در منابع متعلق با دوره ساسانی به اين شهر اشاره شده است. به عقيده هرتسفلد به علت نزديك بودن اسكو به تبريز، شهر تاروئی به احتمال زياد همان شهر امروزی تبريز بوده است. با توجه با اينكه مادها بيشتر در اجتماعات كوچكی بنام ده دژ زندگي ميكردند اعتقاد بر اين است كه تبريز يكی از اين دژها بوده است.
و وجود شهری با دو قلعه تو در تو بيشتر اين نظريه را تقويت مينمايد. عقيده دوم در رابطه با شكل گيری شهر تبريز، مربوط به نظری های است كه بنای شهر را به پادشاه ارمنی بنام خسرو در سال 253 ميلادی نسبت ميدهد. «داستان از اين قرار بوده كه پادشاه ارمنی به نام خسرو با اردوان، پادشاه ايرانی دارای ارتباط نزديك بوده است در سال 243 ميلادی اردشير وزير اردوان در يك توطئه، پادشاه را ميكشد و سلسله ساسانيان را بنا مينهد. زمانی كه خسرو از اين خبر مطلع ميشود درصدد انتقام از اردشير برميآيد و سرانجام پس از 10 سال جنگ اردشير را شكست ميدهد و در محلی كه وی جنگ را برده بود دستور ساخت شهری را ميدهد به نام دايورج كه پس از گذشت زمان اين اسم به تاورز در نهايت تبريز تبديل میگردد.
فهرست مطالب :
تاریخچه شهرستان تبریز
جاذبه های طبیعی
موقعیت جغرافیایی . تقسیمات سیاسی
جغرافیای تاریخی استان
صنایع دستی آذربایجان شرقی
بستان آباد
سراب
مراغه
بناب
✅ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.